7 Tips For Hvordan Man Tjener Penger På Nett Ved Hjelp Av Sosiale Medier

7 Tips For Hvordan Man Tjener Penger På Nett Ved Hjelp Av Sosiale Medier

7 Tips For Hvordan Man Tjener Penger På Nett Ved Hjelp Av Sosiale MedierVet du hva markedsføring på sosiale medier er? Vet du hvordan du skal gå frem for å tjene penger ved hjelp av nettverk?

 Før du kan tjene penger på noe så trenger du å vite hva det er. Først må du utdanne deg selv om emnet så kan du begynne å tjene penger.

Hva er markedsføring på sosiale medier?

 Markedsføring på sosiale medier er kunsten å bruke sosiale medier som markedsføringsverktøy for å promotere, markedsføre og selge dine produkter eller tjenester på nett og offline.

 Markedsføring på sosiale medier er en kreativ måte å kommunisere, sosialisere, bygge nettverk, bli venner, og chatte med dine eksisterende og potensielle kunder.

 Markedsføring på sosiale medier betyr å promotere og prøve å selge et produkt eller tjeneste på sosiale medier / nettsamfunn. Eksempler på nettsamfunn er Facebook, Twitter, MySpace, YouTube, People String, osv.

 Andre former for sosiale plattformer er blogging og forum. Med blogging kan du skrive om dine produkter og nå tusenvis av mennesker. Forum gir deg en sjanse til å koble din nettside eller blogg med lignende nettsteder. Forum lar deg fortelle andre om dine produkter. Du vil kunne snakke med folk og skape relasjoner med dem ved å svare på deres spørsmål om forum relaterte problemer og dine produkter.

Hvordan tjener du penger på nettverk?

1. bygge deg en nettside eller blogg:

Du kan ikke dra nytte av sosiale nettverk hvis du ikke har en godt designet nettside eller blogg. Nettsiden er ditt kontor og butikk på nettet hvor de besøkende fra sosiale nettverk kommer til å se ditt arbeid, produkter eller tjenester. Det er viktig å ha en godt utformet nettside.


2. Ha linker til nettstedet ditt på mange ulike typer sosiale nettsteder:

Dette vil potensielt øke trafikken til nettstedet ditt som resulterer i mange flere kunder og vil dermed resulterer i en økning i salget.

Hvis du gjør dette for nett-firmaet ditt kan det føre til at du tjene penger.

Med så mange forskjellige former for markedsføring på internett, er det lett å tjene penger med sosiale medier ved å imøtekomme potensielle kunder. Det er ingen grunn til at du ikke skal kunne starte en ny blogg og få 500 besøkende per dag på mindre enn 2 måneder hvis du går inn for det.


3. Utforsk Sosiale Medier På Egenhånd:

Ulike sosiale nettverk har ulike medlemskap fra de andre. Derfor er det lurt å foreta en grundig forskning for å finne ut hvilke sosiale plattformer som er egnet til å promotere og markedsføre ditt produkt eller tjenesten. Du ønsker ikke å være i feil marked.

For å finne ut mer om å tjene penger med sosiale plattformer vil du trenge å videreutvikle din forskning og bestemme hvilke sosiale medier som er best for deg og kundene som du prøver å nå.


4. Utdanne Deg Selv På Riktig Bruk Av Sosiale Nettsteder:

Du kan finne mange nettsteder på nettet som tilbyr utmerket trening på sosiale medier, inkludert blogger, forum, ebøker og videoer. Lær så mye du kan for å forstå hvordan sosiale medier fungerer, spesielt i markedsføringen av produkter og tjenester.

5. Jobb Hardt For Det:

For å tjene penger med sosiale nettverk må du jobbe hardt med det hele tiden, akkurat som enhver annen form for internett markedsføring. Hvis du er villig til å gjøre dette kan du starte og drive enhver virksomhet på nettet og bruke sosiale medier for å fremme den.


6. Fremtiden i Markedsføring Ligger i Sosiale Nettverk:

Å utvide ditt merkes markedsandel vil bli vunnet eller tapt på sosiale plattformer. Ifølge en undersøkelse utført av Unisfair, her er – 2010 Marketing Mix:

 • Sosiale Medier…………………………………………….75% 
 • Internett Søk/SEO……………………………………….51%
 • Epost Kampanjer…………………………………………49%
 • Virtuelle Arrangementer………………………………48%
 •  Reklamering På Nett……………………………………28%

Ha Klare Mål For Hva Du Ønsker Å Oppnå Med Sosiale Medier:

For eksempel:

 • Lage merkekjennskap gjennom en sterk følger base og sosial kanaler 
 • Oppfordre brukere til å engasjere seg i merkevaren din på en jevnlig basis 
 • Konverter nye kunder og øke salget

7. Sørg for å utnytte konkurranser (som er viral av natur) for å øke trafikk:

Dette er en sikker måte å opprettholde trafikk flyten til ditt nettsted spesielt hvis det er premier å bli vunnet. Effekten av dette er:

 • Hundretusener av Unike Sidevisninger
 • Vedvarende høyt engasjement fra alle målinger
 • Betydelig, økende vekst i Merkets Sosiale CRM og sosiale kanaler